ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ


Στο Φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τη θεραπευτική σας αγωγή. Ξεκινώντας από την λήψη ενός λεπτομερούς ιστορικού θα αξιολογήσουμε τις απεικονιστικές σας εξετάσεις και με την συνεργασία του θεράποντα ιατρού σας θα δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης, ανάλογα με το πρόβλημα και την πάθηση, τις ανάγκες, την ηλικία και τα φυσικά χαρακτηριστικά του κάθε ασθενούς. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να εξηγούμε και να ενημερώνουμε πλήρως τον ασθενή για την φύση του προβλήματος του ώστε, να έχει πάντοτε ενεργό ρόλο στη θεραπεία του. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του κάθε ατόμου και προσαρμοζόμαστε σε αυτή.
Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει διάθεση και έντονο αίσθημα προσφοράς.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣΔημήτρης Α. Καβαλιέρος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Οπτικός & Οπτομέτρης στο ΑΤΕΙ Αθήνας και Φυσικοθεραπευτής στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Διετέλεσα Εργαστηριακός Συνεργάτης ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Τμήμα Οπτικής & Οπτομετρίας. Μετεκπαιδεύτηκα στο ΚΕΥΠΑ 251 Γ.Ν.Α. Εκπαιδεύτηκα στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Π.Γ.Ν.Α '' Κοργαλένειο-Μπενάκειο'' Ε.Ε.Σ. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας μου. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.


Αντώνης Δ. Καβαλιέρος

Γεννήθηκα στο Κάϊρο της Αιγύπτου. Απεφοίτησα από το Δ΄Λύκειο Αρρένων Αθηνών. Το 1980 έλαβα το πτυχίο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥ από το Κ.Α.Τ.Ε.Ε Αθηνών. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στον Στρατό Ξηράς με την ειδικότητα Υγειονομικού β.Αναισθησιολόγου. Ειδικεύτηκα στο Κ.Α.Α και Μ.Ε.Θ των Ν.Ν.Θ.Α ''ΣΩΤΗΡΙΑ'' και 401 Γ.Σ.Ν.Α. Από το 1982 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Φυσικοθεραπευτήριο μου στα Πετράλωνα. Στην χρονική αυτή περίοδο των τριάντα-πέντε χρόνων, στο χώρο της φυσικοθεραπείας, έχω συμμετάσχει σε δεκάδες ημερίδες και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας μου. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.